LAJMI I FUNDIT:

30% më shumë kilometra në Petrol Company nuk janë teori e thatë, por rezultate të prekshme dhe kjo me çmime më të lira në treg

30% më shumë kilometra në Petrol Company nuk janë teori e thatë, por rezultate të prekshme dhe kjo me çmime më të lira në treg

Sot po flasim për derivate. Por jo për çdo lloj derivati, po flasim për derivatet e Petrol Company. Me derivatet e kësaj kompanie, ju i bëni 30% më shumë kilometra sesa me të tjerat. Mirë e lexuat, mos u ktheheni edhe njëherë, 30% më shumë kilometra.

Imagjinoni, po niseni në një udhëtim që e keni ëndërruar. E cila është mënyra më e mirë, të ndaleni në një stacion për derivate të besueshëme. Se hej, keni disa kilometra serioze për të kaluar! Dhe gjëja e fundit që dëshironi është që udhëtimi juaj i ëndrrave të kthehet në një makth në mes të askundit, apo jo?

Por prisni, ka më shumë! Sepse jo vetëm që merrni performancë të mirë, por gjithashtu mund të shijoni zbritje dhe oferta të mahnitshme. Kush tha që mbushja e rezervuarit duhej të zbrazte portofolin tuaj?

E plus atë, ju mund t’i merrni me super zbritje, sepse çdo herë ka zbritje dhe oferta. E nëse e ke kartelën VIP,apo aplikacionin e Petrol Company, ky është nivel tjetër, sepse pas secilës herë, ke zbritje të veçanta.

Në trend Ekonomi

Më shumë
Pse duhet ta kemi një plan të komunikimit në rast se ballafaqohemi me kriza?

Pse duhet ta kemi një plan të komunikimit në rast se ballafaqohemi me kriza?

Sherife Kçiku Vishaj
Regjistrimet e hershme për vitin e ardhshëm shkollor kanë filluar në Horizon School

Regjistrimet e hershme për vitin e ardhshëm shkollor kanë filluar në Horizon School

Horizon School
Për me t’shku vera mbarë, investo në apartament në “Holiday In 2”

Për me t’shku vera mbarë, investo në apartament në “Holiday In 2”

Edil Project
Telegrafi Jobs - Aleati juaj i besuar në kërkimin e punës

Telegrafi Jobs - Aleati juaj i besuar në kërkimin e punës

Ekonomi
Banka Botërore parashikon rritje të lartë ekonomike në Ballkan, mbi 3 për qind pritet të jetë në Kosovë

Banka Botërore parashikon rritje të lartë ekonomike në Ballkan, mbi 3 për qind pritet të jetë në Kosovë

Ekonomi
​Qytetarët së shpejti do të rimbursohen për kthimin e shisheve të plastikës, qelqit e kanaçet

​Qytetarët së shpejti do të rimbursohen për kthimin e shisheve të plastikës, qelqit e kanaçet

Ekonomi
Kalo në kategori