Rinia Demokratike e Degës së PDK-së në Prishtinë për sot ka paralajmëruar një aktivitet simbolik të quajtur “3 zall, 1 cement”.

Përmes këtij aktiviteti shfaqet pakënaqësia për gropat në rrugët dhe trotuaret e kryeqytetit.

Aktiviteti “3 zall, 1 cement” zhvillohet në rrugën “Agim Ramadani” prapa Teatrit Kombëtar në ora 12:00.