Imazhi rrëqethënqethës ku shihet një fole e ndërtuar nga fijet plastike që përdoren në ndërtimtari, tregon për ndotjen e madhe të ambientit ku jetojmë.

Në një tub për mbledhjen e ujërave atmosferike, të kapur anash një ndërtese në Dorset të Anglisë, janë parë dy pëllumba të vegjël, që kanë çelur mbi fijet plastike, teksa një vezë është ende e pa hupur, transmeton Telegrafi.

“Kjo tregon se sa alarmuese është niveli i ndotjes në ambient, e tmershme në çfarë rreziku ndodhemi” ka shkruar një ekspert i ambientit, duke komentuar ndodhinë e pazakontë.

Ndërtimi i folesë nga fijet plastike

Krijimi folesë me këto mjete, duke mos përdour shkopinjë të dryshëm, tregon se shpezët po ambientohen me papastërtinë.

Megjithatë, përdorimi i këtyre pjesëve, është i rrezikshëm, meqë ata mund të provojnë t’i përpijnë dhe të mos ketë përfundime të mira. /Telegrafi/