Hoteli i vjetër 140 vjet, Eastbourne Pier që ndodhet në një bregdet në Sussex të Anglisë, është përshirë papritmas nga një zjarr i fuqishëm.

Megjithatë, 120 vizitorët që po pushonin në të, kanë arritur të dalin me lehtësi, vetëm se gjashtë prej tyre pësuan lëndime të lehta, transmeton Telegrafi.

Pasi që flakët ishin të mëdha, afro 60 zjarrfikës provuan që t’i shuanin për një kohë të gjatë, derisa kujdeseshin që të mos përhapeshin edhe në ndërtesat në afërsi.

Banorëve të zonës iu kërkua që të rinë larg hotelit, si dhe të mbajnë dritaret mbyllur shkaku i erës së rëndë.

Dëmet materiale janë shumë të mëdha, derisa shkaqet e ndezjes së zjarrit nuk janë bërë të ditura. /Telegrafi/