Jennifer Yeager nga Illinois i Shteteve të Bashkuara, është arrestuar nga policia, për shkak të vozitjes së rrezikshme.

Nëna 49-vjeçare, kishte shkuar deri te disa të afërm ku e kishte fryrë një pishinë fëmijësh, ndërsa më pas e ka vënë sipër makinës dhe ka vozitur nëpër lagje, transmeton Telegrafi.

“Brenda pishinës, ishin edhe dy fëmijët e saj, në mënyrë që objekti të mos rrëshqiste nga pjesa e sipërme” thuhet në raportin e arrestimit të saj.

Derisa nuk është shkaktuar ndonjë lëndim, atë e kanë liruar nga arresti, ndërsa pritet që së shpejti të del para drejtësisë. /Telegrafi/