Vitamina D3 (Cholecalciferol) luan rol të rëndësishëm në metabolizmin e kalciumit në trup, duke siguruar një sistem imunitar të ekuilibruar mirë. Një sasi shtesë e vitaminës D na ndihmon posaçërisht në raste kur rrallë dalim në diell.

Gjithashtu e rëndësishme në kombinim me vitaminën D3 është vitamina K2, në formën e saj aktive MK-7. Ajo mbështet funksionet e vitaminës D. Për shkak të kapsulimit të tyre në lipozome, vitamina D3 dhe K2 mund të hyjnë në qarkullimin e gjakut me një ritëm të rritur, duke u përthithur nga trupi deri në 98%.

Vitamina D3+K2 lipozomale është produkt unik në tregun tonë dhe aktualisht forma më efikase e marrjes së vitaminave me administrim oral.

Produkti aktualisht gjendet në treg me paketim prej shishe qelqi dhe vëllim prej 100ml, ofron 50 dozime nga 2ml në ditë apo 20 dozime nga 5ml në ditë.

Ky produkt është prodhim gjerman i kualitetit të lartë, ku të gjitha certifikatat e analizës publikohen në webfaqen e prodhuesit.

Përndryshe, vitaminën D3+K2 lipozomale mund ta gjeni në çdo barnatore!