Ndryshe nga fundjavat e kaluara, kjo në ardhje (14, 15, 16 maj) mund të cilësohet edhe si fillimi i sezonit veror në vendet bregdetare, duke përfshirë Shqipërinë.

Pas një jave me punë e pas gëzimit të festës së Fitër Bajramit, nuk është befasi që shumica e qytetarëve të Kosovës do të dëshirojnë të freskohen në detin Adriatik të Shqipërisë.

E për të gjithë ata që duan ta kalojnë një vikend të hatashëm dhe në një hotel të përshtatshëm, Marbella Beach Hotel që gjendet në Golem është i duhuri për ju.

Marbella Beach Hotel karakterizohet nga stafi tejet mikpritës, dhomat tejet të pastra me kushte moderne, si dhe nga çmimi i volitshëm.

Madje, pikërisht për këtë vikend hoteli ka përgatitur një ofertë të jashtëzakonshme e cila fillon prej 25 eurove për person dhe përfshin dhoma elegante, mëngjes e pije.

Oferta 1: Akomodim + mëngjes = 25 euro nata për person (fëmijët 0-5 vjeç FALAS)

Në këtë ofertë përfshihet:

– Akomodim në Deluxe Room
– Shujtë e shijshme e mëngjesit
– Pije për mirëseardhje
– Early Check-In / Late Check-Out

Oferta 2: Akomodim + mëngjes + darkë = 32 euro nata për person (fëmijët 0-5 vjeç FALAS)

Në këtë ofertë përfshihet:

– Akomodim në Deluxe Room
– Shujtë e shijshme e mëngjesit
– Darkë
– Pije gjatë vakteve
– Early Check-In / Late Check-Out

Oferta 3: Akomodim + mëngjes + darkë = 2 netë dhe 3 ditë për 59 euro personi (fëmijët 0-5 vjeç FALAS)

Në këtë ofertë përfshihet:

– Akomodim në Deluxe Room
– Shujtë e shijshme e mëngjesit
– Darkë
– Pije gjatë vakteve
– Early Check-In / Late Check-Out

Për të rezervuar apo për të marrë më shumë informacione, kontaktoni në:

Nr. tel: +355 686952996
E-mail: info@marbellahotel.al
Website: www.marbellahotel.al
Instagram: Marbella Beach Hotel
Facebook: Marbella Beach Hotel

Adresa: Golem, Shqipëri