Si një ndër brendet më të njohura mesdhetare me shumë pika të dyqanve në shtete të ndryshme, DeFacto tashmë është edhe në Kosovë.

Me veshje moderne, me materiale tejet kualitative, por edhe çmime të leverdishme, DeFacto ofron koleksione të ndryshme për të gjitha stinët, moshat dhe gjinitë.

Ju mund të gjeni veshmbathje nga më të thjeshtat deri tek ato më elegante, të pajiseni mirë e të pasuroni garderobën tuaj, pa pasur nevojë të shpenzoni shumë.

Në vazhdën e surprizave të shumta për nder të hapjes e gjithashtu të Black Friday, në DeFacto tashmë keni mundësi veç zbritjeve në përqindje, për çdo gjë që bleni ta merrni një tjetër FALAS.

Ofertat si duket nuk kanë të ndalur dhe kjo është koha e përsosur për të përfituar nga kjo super mundësi të cilën rrallë e hasni.

Ju ftojmë të vizitoni dyqanet e DeFacto në:

📍Prishtinë – Zona Industriale 

📍Prizren – Galeria Mall (kati II)