Sport Vision sikurse çdo vit edhe tani vazhdon me zbritjen më të madhe të vitit.

Bëhet fjalë për zbritjen më të madhe në mbarë vendin, ku me gjysmë çmimi merrni patika plotësisht të forta nga top brendet botërore.

Gjithçka -50% në të gjitha pikat:
Prishtinë – Albi Mall
Gjilan – Agmia Center dhe Grande Calabria, Ferizaj – The Village Shopping and Fun,
Prizren – Premium Park,
Pejë – tek interex
Fushë Kosovë – mbrapa Interex.

Zbritja është vetëm edhe sot, pra e gjitha çka ju mbetet është të nxitoni dhe të merrni veshmbathjet tuaja të preferuara.

Gjithçka -50% vetëm në Sport Vision – mos e lësho rastin.

artikull i sponsorizuar