Coachella është rikthyer në vitin 2022 pas një pauze dy vjeçare, duke vendosur yjet më të mëdhenj të muzikës në qendër të skenës.

Reklama

Por, pa dyshim është moda e festivaleve ajo që e bën ngjarje edhe më madhështore.

Nga kostumet tërheqëse të veshura nga interpretuesit duke përfshirë Harry Styles, Megan Thee Stallion dhe Doja Cat deri tek yjet si Kylie Jenner, Hailey Baldwin dhe Vanessa Hudgens të zgjedhur për të festuar dhe kërcyer në shkretëtirë kishte disa veshje të mahnitshme.

Të gjitha lajmet nga Coachella Të gjitha lajmet nga Coachella

Disa prej tyre ua sjellim më poshtë: