Superylli i TikTok, Addison Rae ka lansuar ​​një videoklip surprizë për këngën e saj debutues “Obsession”.

Kjo shënon hapin e parë të madh publik të krijueses së videove drejt një karriere si këngëtare.

Ajo ka qenë shumë e diskutuar në Twitter gjatë gjithë kohës, me të gjithë duke u dashuruar me lansimin e pa pritur të këngës.

Ajo shfaqet në katër pamje shumë të ndryshme gjatë gjithë videos, organizuar nga stilisti Kyle Luu, dhe ato janë pothuajse si versione të ndryshme të saj, ose personazheve.

Katër dukjet e yllit të TikTok i gjeni më poshtë:

/Telegrafi/