LAJMI I FUNDIT:

Vendi i zbritjeve të mëdha për Festën e Fitër Bajramit!

Vendi i zbritjeve të mëdha për Festën e Fitër Bajramit!

Jemi në prag të Festës së Fitër Bajramit dhe tashmë, si çdo herë, rrjeti i marketeve Viva Fresh Store, ka përgatitur OFERTA dhe ZBRITJE të shumta në artikuj të ndryshëm ushqimor, artikuj të higjienës personale dhe shtëpiake, enë të ndryshme për servim dhe gatim, mjete pastrimi dhe kopshti, artikuj të domosdoshëm për fëmijë, aksesorë të ndryshëm, si dhe shumë e shumë të tjera.

Viva Fresh Store për Festën e Bajramit, ka përgatitur edhe shumë oferta dhe zbritje edhe në pjesën e veshmbathjeve për femra dhe meshkuj si dhe në veshmbathjet për vajza e djem!

Gëzuar Festa e Fitër Bajramit!

Në Viva Fresh Store.