LAJMI I FUNDIT:

Veç me një foto, fito pushim n’Vlorë, trotinet elektrik, Playstation 5

Veç me një foto, fito pushim n’Vlorë, trotinet elektrik, Playstation 5

Shija më e re në treg nga brendi Rc, Rc Refresher Tropic, pos shijes freskuese dhe unike, me përmbajtje të frutave tropikale, ka sjell edhe një lojë shpërblyese për të gjithë konsumatorët e tij.

Është shumë e lehtë të luani për super shpërblimet:

– Pushim në Vlorë
– Trotinet elektrik
– PlayStation 5 

Vetëm na vizitoni në qendrat tregtare Albi Mall – Prishtinë dhe në The Village – Ferizaj

– Fotografohuni në këndin Tropikal të RC

– Postoni foton në rrjete sociale me hashtag #NdjenjeTropikale

Fotot me më së shumti ‘like’ do të jenë fitues.

Rc Refresher Tropic po ju pret deri me 6 gusht!

Artikull i sponzorizuar