Al Trade Center prej kohësh ka filluar ndërtimin e kompleksit më modern të banimit, Lind Premium Residence.

I gjendur në një hapësirë buzë rrugës A që lidhet me rrugën B dhe qendrën e Prishtinës, Linda Premium Residence po jetësohet në zonën Prishtina e Re. Pikërisht, teksa po merr formë Linda Premium Residence, edhe zona Prishtina e Re po bëhet e mrekullueshme.

Me plot 600 banesa dhe me një planifikim unik arkitekturor, Linda Premium Residence vjen me objekte që në këtë kompleks kanë një distancë të caktuar, të përshtatshme për të jetuar në mënyrë bashkëkohore, si në Evropë.

Se Al Trade Center është fjala e fundit e ndërtimit të ambienteve të përshtatshme dhe komode për t’u jetuar, e tregojnë kushtet të cilat i zotëron kompleksi fantastik, Linda Premium Residence.

– Sistem të plotë menaxhimi, mirëmbajtjeje me shtëpiak të dedikuar.
– Kopsht për fëmijë.
– Supermarket dhe restaurant.
– Mjeku i lagjes dhe barnatore.
– Qendër fitnesi me SPA, pishinë të mbyllur dhe sauna.
– Ambiente për rekreacion të banorëve dhe hapësira të dedikuara për komunitetin.
– Parking të jashtëm dhe nëntokësor.

Al Trade Center ka konfirmuar qysh në fillim se ky kompleks do të ketë edhe hapësirë të dedikuar për fitnes, duke treguar përkushtimin në ofrimin e mjedisit miqësor dhe duke i kontribuar mirëqenies tuaj.

Teksa Linda Premium Residence po jetësohet, edhe shitja e banesave po vazhdon, duke parë që interesimi është i jashtëzakonshëm për një mjedis të veçantë të jetesës në kryeqytet.

Bëni nderë vetes dhe familjes, shijoni të ardhmen në Linda Premium Residence duke blerë banesën apo lokalin tuaj afarist.

Për më shumë informata:

080077770 (pa pagesë) dhe +38649777127+38649216530
info@altradecenter.com
altradecenter.com

/Telegrafi/