Tash në sezonat e ftohta, kur lëkura jonë ka nevojë më shumë se kurrë për hidratim, vajrat jane miqtë tanë shpëtues.

Me efektet mahnitëse që ka për lëkurën, vaji i trëndafilit njihet si vaji më i lashtë në botë dhe ai që ka pushtuar zemrën e ikonës së bukurisë së të gjitha kohërave, Kleopatrës.

Në përdorim të përditshem, ky vaj ekuilibron lëkurën e kombinuar dhe pastron lëkurën e yndyrshme gjithashtu ripërtërinë qelizat, eliminon vijat e holla dhe zbutë rrudhat e thella.

Për herë të parë në Kosovë, kompania Farmitalia sh.p.k. sjellë linjën e produkteve të Absolute Damascena, me bazë nga vaji i trëndafilit. Që mrekullia e trëndafiltë ta mbështjellë tërë lëkurën tuaj, linja sjellë produktet për fytyrë, duar dhe trup.

Me çmim të arsyeshem përfitoni kualitet të lartë ku me përdorim të një sasie të vogël të produktit ju do të merrni kujdesin nga vaji më i shtrenjtë në botë, që do të zgjasë tërë ditën.

Për ta ndier butesinë e mijëra petaleve në lëkuren tuaj dhe për t’i rezistuar ditëve të ftohta me magjinë e vajit të trëndafilit, ju mund të porositni Online linjën e produkteve Absolute Damascena në Gjirafa Mall.