Është e nevojshme të ndani vetëm 15 minuta në ditë

Ky trening nuk është aspak i vështirë dhe aktivizon të gjithë muskujt e pjesës së poshtme të trupit.

Është e nevojshme të ushtroni 5 ditë në javë dhe mjaftojnë vetëm 15 minuta në ditë, transmeton Telegrafi.

Është e sigurt që pas një muaji do të jeni të kënaqura me dukjen tuaj para pasqyrës.

Këto ushtrime sulmojnë muskujt e këmbëve dhe të vitheve. Aktivizojnë muskujt e kofshëve, pulpave, por edhe të pjesës së brendshme të kofshëve, të cilat janë më së vështiri të aktivizohen.

Për ekzekutimin e ushtrimeve nuk keni nevojë për pajisje shtesë. Vetëm pak vullnet të mirë dhe pak hapësirë.

Në videon në vazhdim shikoni si duken këto ushrime:

/Telegrafi/