Deri te linja e hollë nuk është e vështirë të arrihet

Për të pasur muskuj të barkut sikur të instruktores së fitnesit, është i nevojshëm pak vullnet, këmbëngulësi dhe gjithsej 10 minuta ushtrime në ditë, transmeton Telegrafi.

Për dy javë, rezultatet e para do të duhej të bëhen të dukshme.

Me këtë trening rekomandohet edhe reduktimi i ushqimit, ndërkaq kjo nënkupton edhe eliminimin nga menyja e ëmbëlsirave, lëngjeve të gazuara dhe mishit të yndyrshëm.

Secili ushtrim zgjat nga 30 sekonda midis të cilëve bëhet pauzë minimale. Mos u bëni dembele, secili nga ne i ka në dispozicion ata dhjetë minuta të cilët mund t’i ndajë për ushtrime.

Për 14 ditë do të jeni falënderues për këto ushtrime.

Kjo instruktore e fitnesit propozon që pas dy javësh të forconi zgjatjen e treningut, sepse tashmë do të jeni në formë dhe do të mundeni të përballoni temp më të fuqishëm.

Në videon në vazhdim shikoni treningun:

/Telegrafi/