Qëndrimi i keq nuk është thjesht i keq për pamjen tuaj, ai gjithashtu mund të shkaktojë probleme shëndetësore.

Nëse dëshironi të rregulloni qëndrimin tuaj dhe të parandaloni shpatullat e mbërthyera, mund të provoni këto ushtrime dhe shtrirje të mahnitshme.

Ngrohuni para dhe pasi të bëni ushtrimet dhe shtrirjet në mënyrë që të shmangni dhimbjet.

E tëra që do të të duhet është disponim pozitiv, pesha dore dhe një tapet i vogël ushtrimesh.

Rutina për qëndrim më të mirë përbëhet nga tri pjesë:

  • Ushtrime ngrohëse
  • Ushtrim për tonifikimin e qëndrimit
  • Ushtrime për qëndrim më të mirë

Shikoni videon për më shumë udhëzime:

/Telegrafi/