0Shares

Vetëm përmes mbledhjes së trupit dhe drejtimit, kemi arritur të bëjmë një femër shumë të fortë.

Ka aq shumë mundësi efektive të këtyre ushtrimeve klasike, por ne i kemi futur nga pesë, në secilin ushtrim dhjetëminutësh, transmeton Telegrafi.

Plus që nuk ju nevojitet asnjë pajisje për këto ushtrime fizike, prandaj mund ta bëni kudo.

Shtypni butonin për nisje dhe bëhuni gati të filloni lëvizjet e trupit. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)