Për shkak të qetësisë në shtëpi, për shkak të faktit që frikësoheni të thoni diçka, e dashuroni së tepërmi të dashurin tuaj… Disa vajza, thjesht, tolerojnë shumë.

Këto janë shenja që tregojnë se duhet që të ndryshoni qëndrimin dhe të filloni një marrëdhënie pak më ndryshe.

– Shpesh mendoni që është çdo gjë në rregull që ai akoma është me ju

– Vazhdimisht sajoni arsyetime për sjelljen e pashembullt të tij

– Vazhdimisht mendoni se çfarë do të ndodhte nëse do ta kundërshtonit

– Ndryshoni për t’i ngjarë femrës ideale sipas kuptimit të tij

– Kur sillet me paturpësi, nuk e mbroni veten por ndërroni temën e bisedës

– Kur rregulloni flokët nuk ndieni kënaqësi nëse nuk ju jep komplimente

– Përdorni frazën “meshkujt si meshkujt…” kur ai sillet keq. /Telegrafi/