Presidenti Trump deklaroi të martën se pezullimi i tij nga platformat e mediave sociale po shkaktonte “zemërim” dhe se ai vazhdon të gëzojë “mbështetje të jashtëzakonshme”, pavarësisht humbjes së zgjedhjeve.

“Unë mendoj se teknologjia e madhe po bën një gjë të tmerrshme për vendin tonë dhe në vendin tonë”, u tha ai gazetarëve para se të hipte në Air Force One në Joint Base Andrews në Maryland, transmeton Telegrafi.

“Unë mendoj se do të jetë një gabim katastrofik për ta”.

Trump tha se ai nuk kishte bërë nxitjen e trazirave në Capitol Hill në SHBA.

“Kjo shkakton shumë probleme dhe shumë zemërim”, tha ai. “Gjithmonë ka një kundër-lëvizje kur ata e bëjnë këtë”.

Trump tha “ju duhet të shmangni gjithmonë dhunën”. Por ai shpalli bazën e tij të mbështetjes si dëshmi se kompanitë e teknologjisë ishin gabim për ta larguar atë nga platformat e tyre.

“Ne kemi një mbështetje të jashtëzakonshme”, tha ai. “Ne kemi mbështetje ndoshta si askush nuk është parë ndonjëherë”. /Telegrafi/