Vitaliteti i Verës është i sigurt se do të nxehet gjatë hënës së re të korrikut 2021, e cila arrin në 9 korrik kur hyn në shenjën kardinale të Gaforres.

Në astrologji, faza e hënës së re është si një pllakë e pastër – një shans për ne që të rimbushemi, si dhe të vendosim synime, të inspektojmë qëllimet tona aktuale dhe të heqim dorë nga gjërat që na pengojnë.

Kjo hënë e re do të jetë nën vëzhgimin e Gaforres, e cila është nëna e të gjitha gjërave që ushqejnë, mbrojnë dhe marrin marrëdhënie të sinqerta. Meqenëse kjo hënë e re po rrjedh me energji të Gaforres, do të jetë veçanërisht e fuqishme në mënyrën se si ne i qasemi emocioneve tona dhe marrëdhënieve personale. Shumica e shenjave të zodiakut do të thirren për të shqyrtuar përgjigjet e tyre emocionale, si mënyra se si i pohojmë emocionet tona brenda miqësive tona të ngushta dhe si i rehatojmë të tjerët.

Për shenjat e zodiakut më pak të prekura nga hëna e re e korrikut, gjërat do të ndjehen më pak kaotike. “Korriku është një muaj intensiv nga pikëpamja e astrologjisë, kështu që ne duhet të kapim të gjitha format e qetësisë që mundemi”, thotë Clarisse Monahan. “Ndërsa Gaforrja është e lidhur me shtëpinë e katërt në astrologji, pjesa më private e grafikut tonë të lindjes, kjo hënë e re mund të sjellë tema të familjes dhe shtëpisë dhe atë që është më personale për ne”.

Nëse jeni një nga shenjat e zodiakut me fat që preken më pak nga hëna e re e korrikut, do të keni një kohë më të lehtë për të lundruar në çdo ndryshim, ndërsa shqyrtoni gjithashtu marrëdhëniet tuaja më të ngushta.

Më poshtë ua sjellim tri shenjat fatlume të kësaj ngjarje astrologjike:

Dashi

Binjakët

Peshorja

/Telegrafi/