Në fazat e hershme të lidhjes, shumica e njerëzve mendojnë se e kanë gjetur ‘të duhurin’. Por, fatkeqësisht pak më vonë të gjithë e mësojnë se nuk ka qenë ‘i duhuri’, por vetëm një person ordiner

Këtë dukuri është vështirë ta vëreni, e veçanërisht kur keni qenë në lidhje për një kohë të gjatë, transmeton Telegrafi.

Për çfarëdo arsye, më lehtë e keni të vëreni kur po i vjen fundit lidhjes së një miku, sesa lidhjes tuaj. Megjithatë, terapistët thonë se janë këto katër shenja të cilat duhet t’i vëreni për ta përfunduar një lidhje:

Partneri gjithmonë të fajëson

Rrallëherë problemet e lidhjes janë faj i vetëm i një personi.

Sipas ekspertëve, lidhjes suaj i vjen fundi kur partneri nuk përpiqet t’i zgjidhë konfliktet dhe gjithmonë ju fajëson për problemet që shfaqen.

Nuk duket se do të ketë përmirësim

Fjalosjet e ndryshme janë të zakonshme në lidhjet normale, por, nëse nuk shihni dritë në fund të tunelit, atëherë ka ardhur koha të vazhdoni jetën…

Ju pëlqejnë njerëz tjerë

Nëse do të ishit me personin e duhur, ju nuk do të fantazonit për atë djaloshin e lezetshëm që e keni parë në autobus. Prandaj, nëse vazhdimisht jeni duke i menduar mundësitë tuaja, lidhja juaj nuk është aq e fort sa mendoni. /Telegrafi/