Mund të barten në të gjitha mënyrat dhe në çdo rast

Edhe pse dukemi më së miri kur zgjedhim rrobat sipas trupit tonë, ekzistojnë ditë kur vetëm dëshirojmë të dukemi bukur për sa më pak kohë, transmeton Telegrafi.

Në situata të tilla përkrahja më e madhe janë tri modele universale pranverore, të cilat shkëlqyeshëm i rrinë çdo forme trupi femëror!

Xhaketa e bardhë

Kjo klasikë jo vetëm që ngre edhe kombinimin më të zakonshëm, por edhe fsheh të metat eventuale të cilat na bëjnë të pasigurta. Mund t’i bartni thjesht me të gjitha.

View this post on Instagram

A post shared by • S a n d r i n e • Ou Chon (@chon.and.chon) on Apr 3, 2019 at 9:19am PDT

Fustani-këmishë

Pothuajse e gjitha duket më mirë me kollanin rreth belit dhe për këtë shkak nuk mund të gaboni me fustanin i cili bie bukur sipër ijëve.

View this post on Instagram

A post shared by Eleonora (@eleonora_mararo) on May 29, 2018 at 4:21am PDT

Xhaketa e shkurtër prej materiali teksas

Edhe pse xhaketat e mëdha kanë përparësi stilistike, ndonjëherë u mungon pak strukturë. Provoni ndryshimin e fustanit tuaj të ri pranveror që ta bashkoni me xhaketën e shkurtër teksas, e cila do të theksojë siluetën në vend që t’ju “shkrijë” në teksas.

View this post on Instagram

A post shared by Lᥲᥙrᥲ S. (@lauri.style) on Apr 8, 2019 at 10:19am PDT

/Telegrafi/