Banesa e re nuk është zgjidhje e përkohshme. Është zgjidhje për tërë jetën.

Të gjithë pajtohemi me këtë mendim, por zgjedhjet variojnë nga mundësitë dhe dëshirat të cilat janë të ndryshme.

Por, gjithmonë një gjë e re reflekton ndryshe tek ne dhe kështu edhe banesa e re është një vlerë e shtuar në krahasim me banesat e vjetra.

Lokacioni

Vendi ku zgjedhni të bleni banesë është faktor tejet i rëndësishëm, duke parë fluksin e madh të ndërtimeve në qendër të Prishtinës.
Mungesa e hapësirave publike, mungesa e hapësirave të gjelbruara dhe vendeve të dedikuara për fëmijë, janë disa prej problemeve që shoqërohen kur zgjedhni për të blerë banesë në qendër të kryeqytetit.

Për këtë arsye, blerja e banesës së re, si një zgjedhje afatgjatë, preferohet që të jetë ndërtim i ri në një zonë të virgjër të kryeqytetit, jo aq të ndërtuar. Një prej këtyre banesave të reja mund të gjendet edhe në kompleksin Linda Premium Residence.

Shembull, ky kompleks po ndërtohet buzë rrugës A që lidhet me rrugën B dhe me qendrën e qytetit, me hapësirë të dedikuar për fëmijë, hapësira të mjaftueshme publike, parking dhe gjelbrim të integruar në tarracat e banesave.

Çmimi

Çmimi ndoshta është faktori më i rëndësishëm, i cili shpesh ndikon në vendime të gabuara. Blerja e banesave bëhet shpesh për një çmim më të lirë se normale, por nuk janë të reja.Megjithatë, blerja e banesës së vjetër me çmim më të lirë nuk është gjithmonë zgjedhja më e mirë.

Banesa e re ka benefitet e saj dhe sakrifikimi i një çmimi pak më të lartë është i vlefshëm, duke parë avantazhet e shumtë që mund të vijnë nga një banesë e re, siç janë hapësirat për fëmijë, gjelbërimi e të tjera përparësi që nuk vijnë në banesat e vjetra.

Banesë e re - Informohu për banesat më të mira të reja në Prishtinë Banesë e re - Informohu për banesat më të mira të reja në Prishtinë

Duke parë avantazhet e shumtë që mund të vijnë nga një banesë e re, siç janë hapësirat për fëmijë, gjelbërimi e të tjera përparësi që nuk vijnë në banesat e vjetra, atëherë një çmim më i lartë do të ishte i vlefshëm.

Çmimi edhe pse është një faktor i rëndësishëm nuk do të thotë domosdoshmërisht që është faktor kryesor apo definues për blerje të banesës së re. Shpeshherë ne marrim vendime të gabuara duke blerë më lirë apo thënë tjetër me një çmim të arsyeshëm mirëpo kjo nuk është zgjedhja e duhur, duke marrë parasysh benefitet e banesës.

Hapësirat e gjelbëruara

Kur flasim për hapësirat e gjelbëruara, të parët që na vijnë në mend janë fëmijët dhe të moshuarit.

Kjo nga se rritja e e fëmijëve të bëhet në hapësira të mbyllura nuk është fare e preferuar. Ata duhet të socializohen me fëmijë të tjerë në kënde të dedikuara për ta, të cilat vendosen në hapësira të gjelbëruara.

Që të realizohet kjo në banesat e vjetra, është vështirë, pothuajse e pamundur.

Andaj preferohet që e ardhmja juaj të planifikohet në banesat e reja, të cilat ndërtohen larg nga zonat e mbipopulluara, ku fëmijët e kanë vështirë socializmin dhe rritjen, e po ashtu të moshuarit nuk kanë dëshirë ta kalojnë shoqërinë.

Zgjidhja?

Zgjidhja ideale ku përmbushen këto tri arsye mjaft të rëndësishme është Linda Premium Residence.

Kompleksi madhështor që po ndërtohet në kryeqytet, gjendet me lokacion larg nga zonat e mbipopulluara, buzë rrugës A që lidhet me qendrën dhe rrugën B.

Me hapësira të gjelbëruara dhe park të dedikuar për fëmijë, Linda Premium Residence është një mrekulli arkitekturore që me banesat ofron një zgjidhje ideale afatgjatë.

Edhe çmimi është i pranueshëm, duke marrë parasysh vlerën e banesave të reja dhe krijmin e kushteve të jetesës si në Evropë, me mundësi po ashtu të përshtatshme financimi.

Për t’u bërë me banesë të re, kontaktoni në:
080077770 (pa pagesë) dhe +383(0)44976777, 49777127, 049/318-676
info@altradecenter.com
altradecenter.com

altradecenter.com