0Shares

Ekspertët thonë se tani është koha për tendenca krejtësisht të reja. Ne ua prezantojmë ato më të rëndësishmet.

Fundi i argëtimit ‘online’
Numri i ueb sajteve për njohje është gjithnjë e më i vogël. Një studim ka treguar se vetëm 9% e meshkujve vazhdojnë që të pranojnë njohje ‘online’ me femra. Pjesëtarët e të dy gjinive më shumë preferojnë që të takohen ‘live’.

Ushtrimet çojnë deri te një orgazëm më e mirë
Tani edhe shkencërisht është konfirmuar se, me ushtrime, femrat mund ta përmirësojnë kënaqësinë e tyre seksuale, në të njëjtën kohë duke qëndruar në formë. Duke forcuar muskujt e brendshëm rritet edhe dëshira për seks. Për këtë shkak, ushtroni, se tani e keni edhe rijë arsye më shumë.

Seksi si ilaç
Shumë prodhues të aksesorëve seksualë dërgesat e tyre i fusin në kuti ‘neutrale’, kështu që postieri nuk mund ta dijë se çka keni porositur, pa marrë parasysh a bëhet fjalë për vaj masazhi, qirinj romantikë, apo ‘lodra’ të ndryshme.

Këshillimet ‘online’
Të gjitha ne e kemi të paktën një shoqe, me të cilën i qajmë hallet dhe dertet tona, por pjesëmarrja në forumet e internetit edhe pse nuk nënkupton zëvendësim të shoqeve, apo shokëve, po ashtu mund të na ndihmojë shumë.

Revolucioni seksual është duke u zhvilluar para syve tanë
Njerëzit qëndrojnë me guxim prapa vendimeve të tyre të dashurisë. Formaliteti më nuk pranohet si zgjidhja e vetme. Alternativat, thjesht, duhet të ekzistojnë. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)