Ndërsa vjeshta po mbaron, është pothuajse koha për të shkëmbyer rrobat e shkurtra dhe atletet tona me bluza me mëngë dhe çizmeve të gjata.

Por, në anën tjetër, një tjetër tranzicion argëtues që do të bëhet? Çanta!

Çantat trendi të stinës së dimrit do të jenë jashtëzakonisht të bukura dhe të veçanta.

Ndërsa ju nuk keni nevojë të prisni deri në dimër për të përdorur një nga këto modele të lezetshme, ato do t’i shihni kudo kur temperaturat e ftohta fillojnë në fund të vitit.

Pra, nëse jeni gati të filloni blerjet për çantat e stilit të dimrit që do të shihni në supet e njerëzve këtë sezon, më poshtë gjeni trendet kryesore:

Reklama

/Telegrafi/