0Shares

Në Newry të Irlandës, një shofer i ka transportuar tre viça, me një makinë të dedikuar për udhëtim dhe bartje të mallrave të lehta.

Megjithëse modeli Land Cruiser është mjaft i qëndrueshëm dhe mund të vozitet lirisht edhe në terrene të vështira, nuk është shfrytëzuar më parë për bagëti, transmeton Telegrafi.

Madje, struktura e fortë dhe enterieri i bollshëm që ka kjo Toyota, bën që kafshët të qëndrojnë pa asnjë problem.

Megjithatë, po që se do të ndalohej shoferi, ai duhet të përgjigjej për shkak të bartjes së kafshëve në formë jo adekuate. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)