Një nënë dhe dy fëmijët e saj kanë humbur jetën në Bulqizë si pasojë e rrjedhjes së gazit nga bombola, ndërkohë që fëmija i tretë ndodhet në gjendje të rëndë.

Ngjarja ka ndodhur në fshatin Guri, në njësinë administrative Ostren, ku ende ambulanca nuk ka mbërritur.

Aktualisht në vendngjarje ndodhen forcat policore, raporton TCH.