Makina udhëton me energji elektrike, dhe ofron rehati të plotë për gjuetarin.

Ky SUV është një zgjedhje e preferuar e gjuetarëve. Është një ridizajnim radikal i makinës i nënshkruar nga Starwood Doganave.

Besoni apo jo, ky është një përpunim me porosi, për një klient në Teksas, transmeton Telegrafi.

Makina e gjelbër është mjaft e maskuar për kushtet e pyllit dhe blerësit gjithashtu i është dhënë platforma e duhur nga e cila të ketë një pamje optimale në gjueti.

Ka edhe një çikrik që mund të ndihmojë nëse gjatë ndjekjes ata ngecin në terrene të vështira.

Nuk dihet se cila është kostoja e përpunimit, por sigurisht që nuk ishte e lirë. /Telegrafi/