Brendimi është një faktor shumë i rëndësishëm për rritjen e bizneseve.

Kompanitë e ndryshme anembanë po investojnë në krijimin e një brendi unik që i diferencon nga kompanitë e tjera.

Por për të kuptuar se çfarë përfitimesh u sjell një brendim i mirë kompanive dhe cilat top 10 brendet me vlerën më të madhe në botë, ju ftojmë ta shikoni videon nga emisioni “7 Ditë me Panxhën”.