Kjo ditë shënon fillimin e sezonit të blerjeve të fundvitit dhe është dita e vitit kur kompanitë në Amerikë ofrojnë produktet me ofertat mëmarramendëse.

Black Friday zhvillohet në mbarë botën, dhe ky vit është i 4-ti me rradhë që organizohet në Kosovë nga TopShop.

Kjo ditë shënon fillimin e sezonit të blerjeve të fundvitit dhe është dita e vitit kur kompanitë në Amerikë ofrojnë produktet me ofertat më marramendëse.

Black Friday është këtë të premte (25 nëntor) edhe sikurse në Amerike edhe Top Shop do të ketë zbritje marramendëse për Black Friday. Në të gjitha produktet nga -20% deri në -70%!

Tradicionalisht “Black Friday” është emër i lënë pas fundjavës së festës së Falenderimeve Amerikane, kur dyqanet në Amerikë i ulin çmimet e tyre për 24 orë kurse ne Kosove do te keni mundesi te bleni produktet me Zbritje prej 25 deri ne 28 Nëntor!

Kjo një traditë që ata vazhdojnë, dhe këtë vit është bërë edhe më e madhe me zbritje marramendëse.

Zbritjet më të mëdha të vitit prej 20-70% në të gjitha produktet DORMEO, DELIMANO, WALKMAXX prej datës 25 deri më 28 Nëntor. Llojshmëri produktesh për shtëpi, gjumë të rehatshëm, kuzhinë, fitness, bukuri etj.

Produktet më të njohura si Dysheku Dormeo, ekstraktuesi Nutribullet, enet Delimano mbathjet Walkmaxx dhe produktete e llojllojshme për shtëpi ketë ditë do të keni mundësi te merrni me Zbritje.

Regjistrohuni për ofertat marramendëse të vitit 2016. Pra, me 25 Nëntor Black Friday në Kosovë organizohet nga TopShop Kosova!

Vizitoni dyqanet Top Shop në të gjithë Kosovën me datën 25 Nëntor ose regjistrouhi në www.blackfriday-ks.com dhe ju do të pranoni ofertat speciale në e-mailin tuaj personal.