A është ky trendi i ri tepër ekstravagant për shijen tuaj apo jeni të gatshme që të eksperimentoni?

Fjala është për qerpikët e ngjyrosur me shumë ngjyra, të cilët krijojnë pamjen e ylberit në sytë tuaj, transmeton Telegrafi.

Nëse keni imagjinatë dhe kohë për të ushtruar, dukjen e re në sy vetë do ta theksoni.

1

Mjafton baza për maskara, dhe pas saj të qitni në mënyrë precize maskara ngjyrash të ndryshme.

2

Në vend të sa më shumë maskara mund të blini qerpikë artificialë.

Nëse megjithatë nuk keni durim të mjaftueshëm, mund të shkoni në sallonin e preferuar ku ekspertët me duart e tyre të shkathëta do t’ju japin kombinimin e dëshirueshëm të ngjyrave.

4

Plusi shtesë: mund të zgjidhni edhe dendësinë, edhe gjatësinë e dëshiruar të qerpikëve tuaj. /Telegrafi/

5