Qytetarët e Tetovës thithin ajrin më të ndotur këtë mëngjes.

Ajri është shumë i ndotur, sipas të dhënave nga stacionet matëse të Ministrisë së Mjedisit.

Pjesët e Shkupit dhe Kumanovës janë të ndotura në mënyrë mesatare, ndërsa të gjitha qytetet e tjera janë në gjendje më të mirë.

Sipas “Air visual” qyteti i Shkupit sot renditet në vendin e 25 për nga renditja e ndotjes së ajrit, ndërsa mbrëmë ihste në vendin e 11./Telegrafi/