Kur jeni shtatzënë ekzistojnë disa gjëra të cilat janë jashtëzakonisht interesante, ndërsa njëra ndër to është përcaktimi i gjinisë së fëmijës të cilin e keni në stomak pa shkuar te mjeku

Disa nëna përfundimisht u besojnë këtyre gjërave. Ato thonë që me ndihmën e fotos së ultrazërit të bebes në javën e 12-të mundeni me siguri 92 për qind të mësoni cila është gjinia e bebes në stomak, transmeton Telegrafi.

Fjala është për “teorinë e kafkës”, e cila ndihmon të përcaktoni gjininë e fëmijës në bazë të fotos së kafkës së bebes.

E gjitha që ju duhet për këtë është fotoja e ultrazërit të bebes suaj në javën e 12-të, dhe informacioni për formën dhe madhësinë e kafkës së bebes.

Kafka e fëmijës tregon ballin e lëshuar, pjesa e sipërme e kafkës është më e madhe, nofulla është më shumë katrore dhe mollëzat janë më të theksuara.

Kafka e vajzës ka majë të rrumbullakët, mollëzat janë më pak të theksuara, nofulla është e rrumbullakët, ndërkaq balli është i ngritur dhe pak i nxjerrë jashtë.

Edhe pse ekspertët theksojnë që nuk ekzistojnë të dhëna shkencore të cilat e konfirmojnë këtë teori, një numër i madh nënash, të cilat e janë shërbyer me këtë teori, thonë që është e saktë.

Teoritë e tjera me të cilat parashihet gjinia e fëmijës janë: krupa serioze e mëngjesit zakonisht kanë femrat të cilat do të lindin vajza;

– nëse bebja është e vendosur lart, atëherë me siguri është vajzë;
– femrat të cilat janë më shumë nën stres lindin vajza.

/Telegrafi/