Samsung Galaxy Note 10 dhe 10+ do të lansohet më 27 gusht, mirëpo që tani kemi shumë informata për këtë telefon që do të ketë ngjyrë Aura Glow dhe linja shuëm më të fryra.

Tashmë e dimë që është hequr pjesa për lidhje me kufje, derisa vazhdon të mbetet lapsi S-Pen, por është butoni i ndezjes që u largua nga ana e djathtë dhe është nvënë në anën e majtë, pak më poshtë se butoni i kontrollit të zërit, transmeton Telegrafi.

Kjo do t’i gëzojë më së shumti ata që e përdorin dorën e majtë, meqenëse për vite me radhë kanë prekur në anën e tyre të përshtatshme të telefoni, sikur në iPhone dhe nuk kanë gjetur asgjë. Mësimi i përdorimit të dorës së djathtë, që të kryhet ky proces nuk është i pamundur, mirëpo merr kohë, derisa tani është shumë thjeshtë.

Njëherë e përgjithmonë, të gjithë ata që përdorin dorën e majtë, me nuk do të jenë qytetarë të dorës së dytë, meqë me të njëjtin buton të ndezjes mund të aktivizojnë edhe Bixby, në mënyrë më praktike dhe të mirë. /Telegrafi/