Ndryshe nga ç’është menduar deri tani, të pasurit tatuazhe më nuk ka efekte në shanset tuaja për ta fituar një vend të punës.

Publikuar në revistën ‘Human Resources’, një studim i ri ka zbuluar se perceptimi i tatuazheve në vend të punës ka ndryshuar shumë viteve të fundit saqë tatuazhet më nuk janë të ndërlidhura me punësimin individual apo diskriminimin në rrogë.

Hulumtuesit kanë mbledhur të dhënat e më shumë se 2,000 pjesëmarrësve nga të gjitha 50 shtetet e ShbA-së dhe ka zbuluar se të ardhurat vjetore të punëtorëve me tatuazhe janë në mënyrë statistikore të padallueshme nga të ardhurat e atyre pa tatuazhe.

Në fakt, thotë studimi, personat me tatuazhe që kërkojnë punë jo vetëm se kanë shanse të njëjta si ata pa tatuazhe për ta fituar një vend të punës, por, në disa raste, janë edhe më të prirë të punësohen. /Telegrafi/