Të shkojmë në Evropë është lehtë, por të sjellim Evropën në vendin tonë ka qenë gjithmonë e vështirë.

Të gjitha këto i ka tejkaluar Linda Premium Residence duke sjellë jetën sipas standardeve evropiane në vendin tonë.

Jo vetëm një mrekulli arkitekturore në dukje, Linda Premium Residence ofron kushte të mrekullueshme për jetesë, duke e bërë dukjen madhështore, të jetë paraprirje për jetesën po ashtu të mrekullueshme brenda kompleksit.

Te Linda lindë jetë e re dhe me standarde botërore, e ndër benefitet e të jetuarit në kompleksin Linda premium Residence janë:

-Institucionin Parashkollor “Linda” e cila funksionon në hapësirat e komplekseve
-Furnizim të rregullt me energji elektrike 24h, ujë të pijshëm përmes sistemit te filtrimit 24h, dhe sigurim në hyrje të objekteve.
-Programi i lojalitetit në qendrat e Al Trade Market
-Restaurant dhe Market
-Sistemi Smart Home
-Hapësira të gjelbëruara

Të gjitha këto mund të bëhen tuaja shumë lehtë dhe me mundësi financimi afatgjate që ndërtuesi Al Trade Center e ofron në bashkëpunim me bankën NLB.

Për të krijuar stil të jetës si në Evropë, kontaktoi në:

0800 77 770(pa pagesë), +383(0)44 976 777, +383(0)49 777 127, +383(0)49 318 676.
info@altradecenter.com
altradecenter.com

/Telegrafi/

Artikull i Sponsoruar