Pa dyshim – Linda Premium Residence është burim i arkitekturës në kryeqytetin e Kosovës dhe si i tillë është objekti më modern i banimit që po ndërtohet në vend.

Për Lindën tani kemi mjaft njohuri për detaje përkatese të cilat e bëjnë një kompleks të veçantë por aty lind edhe një jetë e re me kushte të njohura në botën e perëndimit, gjë që është risi në vendin tonë.

Tipet e penthouse në Linda Premium Residence mund të bëhen të juajat. Kanë pamje mahnitëse që përfshinë të gjithë kryeqytetin duke ofruar eksperiencë të jashtzakonshme të jetesës.

Një karakteristikë e cila është mjaft e popullarizuar “Terracat e mëdha” në komplekset në perëndim tashmë janë duke u ndërtua në penthouse të Linda Premium Residence me pamje spektakolare për dallim nga penthouse të rendomtë në kryeqytet.

Tipet e penthouse në Linda Premium Residence janë të ndryshme dhe për më shumë mund t’i shikoni në faqen zyrtare altradecenter.com.

Linda Premium Residence gjendet buzë rrugës A që lidhet me rrugën B dhe qendrën, me qasje të lehtë në magjistralen Prishtinë – Ferizaj.

Ky penthouse mund të bëhet i juaji me mundësi afatgjate financimi nga NLB Banka.

Çdo ditë e kaluar të cilën e shfrytëzoni duke u menduar, është ditë e humbur për një jetë më të mirë andaj nxitoni për t’u bërë me Penthouse duke kontaktuar në:

0800 77 770 (pa pagesë), +383(0)44 976 777, +383(0)49 777 127,+383(0)49 318 676.
info@altradecenter.com
altradecenter.com