NPOST, shërbimi postar më inovativ në Kosovë dhe kompania e parë që ka funksionalizuar rrjetin e makinave vetësherbyese POSTOMAT-eve nga të cilat mund të dërgoni dhurata dhe dërgesa falas së bashku me kartolinën tuaj të preferuar të cilën e zgjedhni gjatë regjistrimit të dhuratës.

Përveç dërgimit të pakove dhe dhuratave falas direkt në postomat ju gjithashtu mund të bëni pranimin e pakove. Në këtë fazë fillestare mund të dërgoni pako falas nga Galeria Prizren,  Abi Çarshia Prizren, The Village Ferizaj, Luxmall Mitrovicë, Obiliq, Fushë Kosovë si dhe nga lagjja Marigona Residence ndërsa së shpejti rrjeti i postomateve do të shtrihet edhe në shumë lokacione të reja.

POSTOMAT-i është makinë vetëshërbyese e zhvilluar nga NPOST dhe mundëson pranimin, dërgimin, pagesën e pakove dhe dërgesave postare.

Përparësitë pse të përdorni POSTOMAT:

– lehtësojnë pranimin e porosive dhe ju ato mund ti pranoni, dorëzoni pakot 24/7
– nuk e pritni postierin për të marrë pakot tuaja dhe ju mund ti dorëzoni në çdo kohë
– mundësi e pagesës përmes të gjitha kartelave bankare
– çmime preferenciale të dërgesave
– dërgim i dhuratave Falas deri me 31.12.2021

Efikasitet i lartë dhe Eco-Friendly

Duke dërguar pakot në një vend të koncentruar siç është N’POSTOMAT ju kontribuoni që të zvogëlohet trafiku dhe zhurma në komunikacion. Gjithashtu postierat tanë mund të dërgojnë deri në 10 herë më shumë porosi për të njëjtën kohë, e edhe ty si pranues të ju mundësojmë ta merrni pakon kur ju të dëshironi. POSTOMATET 24/7 janë sistem revulucionar dhe inovativ që shërbejnë si kuti postare që rrisin efikasitetin e dërgesave duke zvogëluar kështu edhe lirimin e dioksidit të karbonit në krahasimin me dërgesat klasike me vetura.

Si ta dërgojë dhuratë falas në NPOSTOMAT?

Thjeshtë, vetëm shkoni të postomati në lokacionin e instaluar dhe ne ekranin e postomatit do të ju shfaqët menyja për regjistrim të dhuratës së bashku me kartolinën që ju zgjedhni dhe mesazhin që dëshironi të ia shkruani pranuesit dhe pastaj do të ju verifikohet numri i telefonit.

Në vijim do të duhet ta shkruani edhe numrin e pranuesit të pakos si dhe nëse e dini adresën ta shkruani qytetin se ku do ta pranojë pakon pranuesi dhe më pastaj do të ju hapet dera përkatëse ku ju do ta dorëzoni pakon, ndërsa për pjesën tjetër të shërbimit kujdesemi ne.

E gjitha prej postomati e deri në shtëpi, dërgesa e dhuratave, FALAS për TY.

Për më shumë info, kontaktoni N’POST në:

Linja pa pagesë0800-20-400
Websitewww.nposta.com/kërko-npostomat
FacebookN POST
Instagram: Npost_official