Kurti ka ftuar liderët e partive opozitare në një takim i cili u zhvillua të martën e 8  nëntorit. Përfaqësues nga partitë opozitare dhe një nga partia në pushtet kanë treguar qëndrimet e tyre lidhur me zhvillimin e këtij takimi

Reklama