LAJMI I FUNDIT:

Zenun Elezaj

58 Artikuj

Vendoset gurthemeli i projektit ‘’Ndërtimi i fundërruesit për sistemin e filtrimit të ujit të pijes’’ në Klinë

Vendoset gurthemeli i projektit ‘’Ndërtimi i fundërruesit për sistemin e filtrimit të ujit të pijes’’ në Klinë

Ekonomi
Zjarri në ETC, Elezaj: Fatmirësisht s’ka humbje jete

Zjarri në ETC, Elezaj: Fatmirësisht s’ka humbje jete

Kosovë
AAK themelon forumin e kryetarëve të komunave, Haradinaj adreson kritika ndaj Qeverisë Kurti

AAK themelon forumin e kryetarëve të komunave, Haradinaj adreson kritika ndaj Qeverisë Kurti

Kosovë
Në kundërshtim me ligjin, Komuna e Klinës shpërblen me tender ish-shefin e Prokurimit Publik

Në kundërshtim me ligjin, Komuna e Klinës shpërblen me tender ish-shefin e Prokurimit Publik

Financa
Avokati Kërveshi: Aktgjykimi për Elezajn nuk mbështetet në asnjë provë, Apeli do t’i japë epilog meritor kësaj sage të drejtësisë

Avokati Kërveshi: Aktgjykimi për Elezajn nuk mbështetet në asnjë provë, Apeli do t’i japë epilog meritor kësaj sage të drejtësisë

Drejtësi
Kryetari i Klinës, Zenun Elezaj dënohet me 4 mijë euro për punësimin e vajzës së tij

Kryetari i Klinës, Zenun Elezaj dënohet me 4 mijë euro për punësimin e vajzës së tij

Drejtësi
Sot pritet të shpallet aktgjykimi ndaj kryetarit të Klinës, Zenun Elezaj, i akuzuar për korrupsion

Sot pritet të shpallet aktgjykimi ndaj kryetarit të Klinës, Zenun Elezaj, i akuzuar për korrupsion

Drejtësi
Numërohen rreth 95% të votave: Zenun Elezaj i AAK-së drejt mandatit të dytë

Numërohen rreth 95% të votave: Zenun Elezaj i AAK-së drejt mandatit të dytë

Politikë
Numërohen 60 për qind të votave në Klinë, prin Zenun Elezaj i AAK-së

Numërohen 60 për qind të votave në Klinë, prin Zenun Elezaj i AAK-së

Kosovë
Në Klinë, AAK merr më së shumti vota me kusht dhe të personave me nevoja të veçanta

Në Klinë, AAK merr më së shumti vota me kusht dhe të personave me nevoja të veçanta

Politikë
Sondazhi i Klan Kosovës për Klinën: Zenun Elezaj fiton me 50.24 për qind

Sondazhi i Klan Kosovës për Klinën: Zenun Elezaj fiton me 50.24 për qind

Kosovë
Sondazh: Kush mendoni se do të jetë në krye të Klinës pas zgjedhjeve lokale 2021?

Sondazh: Kush mendoni se do të jetë në krye të Klinës pas zgjedhjeve lokale 2021?

Kosovë
Elezaj shpreh ngushëllime për vdekjen e Armend Rexhepit në aksidentin e së hënës në Klinë

Elezaj shpreh ngushëllime për vdekjen e Armend Rexhepit në aksidentin e së hënës në Klinë

Kosovë
Elezaj pas arrestimeve në Komunën e Klinës: Ofrojmë mbështetjen tonë të pa kursyer për organet e drejtësisë

Elezaj pas arrestimeve në Komunën e Klinës: Ofrojmë mbështetjen tonë të pa kursyer për organet e drejtësisë

Kosovë
Vdes ish-veterani i UÇK-së dhe ish-gazetari nga Klina

Vdes ish-veterani i UÇK-së dhe ish-gazetari nga Klina

Lajme
Busti i atdhetarit Anton Çetta vendoset në Klinë

Busti i atdhetarit Anton Çetta vendoset në Klinë

Kosovë
Apeli e kthej në rigjykim, Elezaj: Unë sot ndjehem fitues edhe pse ende nuk ka një epilog final

Apeli e kthej në rigjykim, Elezaj: Unë sot ndjehem fitues edhe pse ende nuk ka një epilog final

Drejtësi
Kthehet në rigjykim çështja penale kundër kryetarit të Klinës

Kthehet në rigjykim çështja penale kundër kryetarit të Klinës

Drejtësi
U shpall fajtor nga Gjykata për konflikt interesi, Elezaj i bindur që Apeli do ta rrëzojë vendimin

U shpall fajtor nga Gjykata për konflikt interesi, Elezaj i bindur që Apeli do ta rrëzojë vendimin

Kosovë
Zenun Elezaj shpallet fajtor, dënohet me 4 mijë euro gjobë dhe me ndalimin të ushtrimit të funksioneve zyrtare në afat prej 2 vitesh

Zenun Elezaj shpallet fajtor, dënohet me 4 mijë euro gjobë dhe me ndalimin të ushtrimit të funksioneve zyrtare në afat prej 2 vitesh

Kosovë
Komuna e Klinës do të paguaj biletën e udhëtimit njëdrejtimësh të nxënësve të shkollave fillore

Komuna e Klinës do të paguaj biletën e udhëtimit njëdrejtimësh të nxënësve të shkollave fillore

Kosovë
Si ndodhi që Komuna e Klinës shtroi asfalt në territorin e Malishevës?

Si ndodhi që Komuna e Klinës shtroi asfalt në territorin e Malishevës?

Kosovë
Zenun Elezaj arsyeton mos dhënien e dorëheqjes pasi iu ngrit aktakuza

Zenun Elezaj arsyeton mos dhënien e dorëheqjes pasi iu ngrit aktakuza

Kosovë
AAK insiston që Haradinaj është kandidat i denjë për president

AAK insiston që Haradinaj është kandidat i denjë për president

Politikë