LAJMI I FUNDIT:

Stefan Çapaliku

39 Artikuj

Rrafshet risemantizuese dhe simbolizuese në dramën historike

Rrafshet risemantizuese dhe simbolizuese në dramën historike

Teatri
Teatri “Migjeni”, aty ku e vërteta me tregimin “Përputhen”

Teatri “Migjeni”, aty ku e vërteta me tregimin “Përputhen”

Cult+
Të mërkurën libraria Dukagjini promovon romanin “Mbyllur për pushime” nga Stefan Çapaliku

Të mërkurën libraria Dukagjini promovon romanin “Mbyllur për pushime” nga Stefan Çapaliku

Marketing
Pjetër Meshkalla, Mehmet Shehut: Po e formoni nji brezni pa kurajo civile, pa burrni e opurtuniste… tue prishë karakterin e shqiptarit, në dam t’Atdheut

Pjetër Meshkalla, Mehmet Shehut: Po e formoni nji brezni pa kurajo civile, pa burrni e opurtuniste… tue prishë karakterin e shqiptarit, në dam t’Atdheut

Fakte
Teatri dhe “shpallja e parimeve”

Teatri dhe “shpallja e parimeve”

Teatri
“Dome”, heroi i kohës sonë

“Dome”, heroi i kohës sonë

Cult+
“Dome”, një shfaqje aktori: Enver Hyseni në një akt rrëfimi

“Dome”, një shfaqje aktori: Enver Hyseni në një akt rrëfimi

Cult+
Promovohet në Bibliotekën Kombëtare libri “Secili çmendet simbas mënyrës së vet” nga Stefan Çapaliku

Promovohet në Bibliotekën Kombëtare libri “Secili çmendet simbas mënyrës së vet” nga Stefan Çapaliku

Butrint Avdyli
Të mërkurën në Prishtinë, Stefan Çapaliku promovon romanin e tij të fundit

Të mërkurën në Prishtinë, Stefan Çapaliku promovon romanin e tij të fundit

Cult+
Monodramë e personalizuar, për aktorin Enver Hyseni

Monodramë e personalizuar, për aktorin Enver Hyseni

Cult+
Mbi ciklin romanesk, “Secili çmendet simbas mënyrës së vet” të Stefan Çapalikut

Mbi ciklin romanesk, “Secili çmendet simbas mënyrës së vet” të Stefan Çapalikut

Frano Kulli
Reportazh nga Zadrima: Zonja hijerëndë, krenare dhe qëndrestare

Reportazh nga Zadrima: Zonja hijerëndë, krenare dhe qëndrestare

Agron Shala
AH, SA GJËRA…

AH, SA GJËRA…

Poezi
“Dogfall” dhe fuqia e teatrit kundër luftës e urrejtjes

“Dogfall” dhe fuqia e teatrit kundër luftës e urrejtjes

Teatri
Premiera e shfaqjes “Dogfall”: Dekonstruksioni intensiv i luftës

Premiera e shfaqjes “Dogfall”: Dekonstruksioni intensiv i luftës

Cult+
Në Francë botohet vëllimi i parë i romanit “Secili çmendet simbas mënyrës së vet”

Në Francë botohet vëllimi i parë i romanit “Secili çmendet simbas mënyrës së vet”

Cult+
Mbi artin publik

Mbi artin publik

Stefan Çapaliku
Çapaliku: Kujtimet janë arsenali i armëve me të cilën një shkrimtar a një artist fiton betejën

Çapaliku: Kujtimet janë arsenali i armëve me të cilën një shkrimtar a një artist fiton betejën

Teatri
Dy fjalë si parashtesë, rrokull librit “Andrra në beze”

Dy fjalë si parashtesë, rrokull librit “Andrra në beze”

Stefan Çapaliku
Libri me ese, “Andrra në beze”: Një dukuri e rrallë në ambientin tonë të kontaminuar

Libri me ese, “Andrra në beze”: Një dukuri e rrallë në ambientin tonë të kontaminuar

Cult+
Ngritja e pandalshme e Bekim Lumit

Ngritja e pandalshme e Bekim Lumit

Stefan Çapaliku
Në kujtim të një hetimi sy më sy

Në kujtim të një hetimi sy më sy

Stefan Çapaliku
REPORTAZH NGA BERGAMO, QOSHJA MË E BUKUR E ITALISË: ËNDRRA QË KTHEHET, E RIKTHEHET…! (FOTO)

REPORTAZH NGA BERGAMO, QOSHJA MË E BUKUR E ITALISË: ËNDRRA QË KTHEHET, E RIKTHEHET…! (FOTO)

Agron Shala
“Teatri Kombëtar” është “Toka jonë”

“Teatri Kombëtar” është “Toka jonë”

Stefan Çapaliku