LAJMI I FUNDIT:

Sonja Biserko

20 Artikuj

Deklarata për të Zhdukurit, Biserko skeptike se Serbia do t’i hapë arkivat e krimeve të luftës në Kosovë

Deklarata për të Zhdukurit, Biserko skeptike se Serbia do t’i hapë arkivat e krimeve të luftës në Kosovë

Kosovë
Biserko: Perëndimi është i vetëdijshëm se Asociacioni për të cilën insiston Beogradi është i papranueshëm

Biserko: Perëndimi është i vetëdijshëm se Asociacioni për të cilën insiston Beogradi është i papranueshëm

Kosovë
Joseph: Aneksi i marrëveshjes për normalizimin e marrëdhënieve Kosovë-Serbi ka paqartësi që krijojnë pikëpyetje

Joseph: Aneksi i marrëveshjes për normalizimin e marrëdhënieve Kosovë-Serbi ka paqartësi që krijojnë pikëpyetje

Kosovë
Biserko: Kosova dhe Serbia duhet ta pranojnë planin franko-gjerman, Perëndimi nuk do të lejojë një front të dytë në Ballkan

Biserko: Kosova dhe Serbia duhet ta pranojnë planin franko-gjerman, Perëndimi nuk do të lejojë një front të dytë në Ballkan

Kosovë
Biserko: Serbia nuk do normalizim të marrëdhënieve me Kosovën – ky është prioriteti i Rusisë

Biserko: Serbia nuk do normalizim të marrëdhënieve me Kosovën – ky është prioriteti i Rusisë

Kosovë
Biserko: Njësia paramilitare ruse “Wagner”, ‘Ujqit e natës” dhe grupet ekstremiste serbe po provokojnë konflikt në veri të Kosovës

Biserko: Njësia paramilitare ruse “Wagner”, ‘Ujqit e natës” dhe grupet ekstremiste serbe po provokojnë konflikt në veri të Kosovës

Kosovë
Biserko: Serbët do të kthehen në institucionet e Kosovës, presidenti Vuçiq vazhdimisht propagandon dhe manipulon

Biserko: Serbët do të kthehen në institucionet e Kosovës, presidenti Vuçiq vazhdimisht propagandon dhe manipulon

Serbia
Biserko: Nacionalistët në Serbi shpresojnë në skenarin rus – aneksimin e territoreve ku jetojnë serbët

Biserko: Nacionalistët në Serbi shpresojnë në skenarin rus – aneksimin e territoreve ku jetojnë serbët

Serbia
Marrëveshja e Serbisë për gazin, Biserko: Pyetja është se çfarë është kërkuar në këmbim nga Rusia

Marrëveshja e Serbisë për gazin, Biserko: Pyetja është se çfarë është kërkuar në këmbim nga Rusia

Serbia
Osmani-Sonja Biserkos: Njohja nga Serbia është epilogu i vetëm i pranueshëm në dialogun e udhëhequr nga BE-ja

Osmani-Sonja Biserkos: Njohja nga Serbia është epilogu i vetëm i pranueshëm në dialogun e udhëhequr nga BE-ja

Kosovë
Në takim Biserkon nga Komiteti i Helsinkit, Kurti potencoi rëndësinë e demokratizimit të rajonit

Në takim Biserkon nga Komiteti i Helsinkit, Kurti potencoi rëndësinë e demokratizimit të rajonit

Kosovë
​Biserko: Pasivizimi i adresave të shqiptarëve në Serbi, çështje politike

​Biserko: Pasivizimi i adresave të shqiptarëve në Serbi, çështje politike

Lugina
Serbia do të vazhdojë të mos i pranojë përgjegjësitë për luftëra e për krime lufte

Serbia do të vazhdojë të mos i pranojë përgjegjësitë për luftëra e për krime lufte

Sonja Biserko
Biserko: Ideja e shkëmbimit të territoreve është e Serbisë

Biserko: Ideja e shkëmbimit të territoreve është e Serbisë

Kosovë
Biserko: ​Ndarja e Kosovës është strategji e Vuçiqit

Biserko: ​Ndarja e Kosovës është strategji e Vuçiqit

Politikë
Serbët akuzohen për “kërcënim të paqes” në Malin e Zi dhe rajon

Serbët akuzohen për “kërcënim të paqes” në Malin e Zi dhe rajon

Ballkan
Biserko: Në Serbi të gjithë e duan ndarjen e Kosovës

Biserko: Në Serbi të gjithë e duan ndarjen e Kosovës

Politikë
​Haradinaj: Kosova ka Kushtetutën më të avancuar për të drejtat e minoriteteve

​Haradinaj: Kosova ka Kushtetutën më të avancuar për të drejtat e minoriteteve

Kosovë
Biserko: Beogradi fajtor për kaosin që e provokon në Ballkan

Biserko: Beogradi fajtor për kaosin që e provokon në Ballkan

Kosovë
“Serbia nuk mund ta pengojë, Kosova do të anëtarësohet në UNESCO”

“Serbia nuk mund ta pengojë, Kosova do të anëtarësohet në UNESCO”

Kosovë