LAJMI I FUNDIT:
Sllavjanka Petrovska

Sllavjanka Petrovska

108 Artikuj

Info

Sllavjanka Petrovska është Ministre e Mbrojtjes në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë së Veriut që nga janari i vitit 2022. Ajo më herët ka qenë zëvendësministre shtesë e ministrit të Punëve të Brendshme dhe deputete në Kuvendin e Maqedonisë.

Ajo është kuadër nga LSDM.

Petrovska: Dhuna nuk çon askund, besoj se do të vazhdojë dialogu mes Kosovës dhe Serbisë

Petrovska: Dhuna nuk çon askund, besoj se do të vazhdojë dialogu mes Kosovës dhe Serbisë

Politikë
Petrovska: Procesi i integrimit evropian është çështje sigurie

Petrovska: Procesi i integrimit evropian është çështje sigurie

Politikë
Petrovska: Kapet një pjesëtare e ushtrisë duke kërkuar 3 mijë euro ryshfet

Petrovska: Kapet një pjesëtare e ushtrisë duke kërkuar 3 mijë euro ryshfet

Maqedonia e Veriut
Ukraina sërish i ka dërguar kërkesë për ndihmë ushtarake Maqedonisë së Veriut

Ukraina sërish i ka dërguar kërkesë për ndihmë ushtarake Maqedonisë së Veriut

Maqedonia e Veriut
Petrovska: Nesër seancë përgatitore për kontestin gjyqësor

Petrovska: Nesër seancë përgatitore për kontestin gjyqësor

Politikë
Petrovska: Të dënuarit e Grupit të Kumanovës duhet ta vuajnë dënimin në Maqedoni

Petrovska: Të dënuarit e Grupit të Kumanovës duhet ta vuajnë dënimin në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
Petrovska: Deputetët duhet të tregojnë pjekuri politike

Petrovska: Deputetët duhet të tregojnë pjekuri politike

Politikë
Petrovska: Dhuruam pajisje ushtarake për të kontribuar në mbrojtjen e Ukrainës, jo për të mbështetur luftën

Petrovska: Dhuruam pajisje ushtarake për të kontribuar në mbrojtjen e Ukrainës, jo për të mbështetur luftën

Politikë
Petrovska: Buxheti për mbrojtje nga viti i ardhshëm do të jetë 2 për qind nga BPV

Petrovska: Buxheti për mbrojtje nga viti i ardhshëm do të jetë 2 për qind nga BPV

Maqedonia e Veriut
Petrovska-Rubin: Kërcënimet hibride dhe dezinformatat kanë për qëllim ta ulin rezistencën shoqërore

Petrovska-Rubin: Kërcënimet hibride dhe dezinformatat kanë për qëllim ta ulin rezistencën shoqërore

Politikë
Petrovska: Anëtarët e NATO-s i vlerësojnë përpjekjet e RMV-së për t’i dalë në ndihmë Ukrainës

Petrovska: Anëtarët e NATO-s i vlerësojnë përpjekjet e RMV-së për t’i dalë në ndihmë Ukrainës

Politikë
Petrovska: Maqedonia do t’i dhuroj Ukrainës 12 helikopterë ushtarak

Petrovska: Maqedonia do t’i dhuroj Ukrainës 12 helikopterë ushtarak

Maqedonia e Veriut
Petrovksa: Të pavërteta deklaratat e Kovaçkit për gjoja arrestimin në Kosovë të zyrtarëve të inteligjencës ushtarake

Petrovksa: Të pavërteta deklaratat e Kovaçkit për gjoja arrestimin në Kosovë të zyrtarëve të inteligjencës ushtarake

Politikë
Petrovska: Ndamë mbi 30 për qind nga buxhetit i Ministrisë për modernizimin e ushtrisë

Petrovska: Ndamë mbi 30 për qind nga buxhetit i Ministrisë për modernizimin e ushtrisë

Maqedonia e Veriut
Petrovska – Brieger: Maqedonia e Veriut është eksportuese e sigurisë dhe stabilitetit në rajon dhe në Evropë

Petrovska – Brieger: Maqedonia e Veriut është eksportuese e sigurisë dhe stabilitetit në rajon dhe në Evropë

Maqedonia e Veriut
Petrovska – Chernohova: Maqedonia e Veriut dhe Republika e Çekisë po thellojnë bashkëpunimin e tyre në mbrojt

Petrovska – Chernohova: Maqedonia e Veriut dhe Republika e Çekisë po thellojnë bashkëpunimin e tyre në mbrojt

Maqedonia e Veriut
Petrovska: Ukraina tregoi se dashuria për atdheun është më e fortë se armët

Petrovska: Ukraina tregoi se dashuria për atdheun është më e fortë se armët

Maqedonia e Veriut
Reznikov: Lider në Ballkan është Maqedonia e Veriut, na ndihmon me mjete konkrete

Reznikov: Lider në Ballkan është Maqedonia e Veriut, na ndihmon me mjete konkrete

Maqedonia e Veriut
Petrovska – Reznikov: Ukraina ka mbështetjen e RMV-së për mbrojtjen e sovranitetit dhe pavarësisë së saj

Petrovska – Reznikov: Ukraina ka mbështetjen e RMV-së për mbrojtjen e sovranitetit dhe pavarësisë së saj

Politikë
Petrovska: Ministria e Mbrojtjes dhe Ushtria do të dërgojnë 24 persona në Turqi për të ndihmuar

Petrovska: Ministria e Mbrojtjes dhe Ushtria do të dërgojnë 24 persona në Turqi për të ndihmuar

Maqedonia e Veriut
Petrovska: Të vazhdojmë me zbatimin e shpejtë të obligimeve tona

Petrovska: Të vazhdojmë me zbatimin e shpejtë të obligimeve tona

Politikë
Petrovska – Boyer: Përkrahja për modernizimin e ushtrisë forcon sigurinë e rajonit

Petrovska – Boyer: Përkrahja për modernizimin e ushtrisë forcon sigurinë e rajonit

Maqedonia e Veriut
Sot u bë pritja e 200 ushtarëve të ri që i bashkohen Ushtrisë së Maqedonisë së Veriut

Sot u bë pritja e 200 ushtarëve të ri që i bashkohen Ushtrisë së Maqedonisë së Veriut

Maqedonia e Veriut
Petrovska: Me ligjin e ri do të rriten të drejtat dhe obligimet e punonjësve në Ministrinë e Mbrojtjes

Petrovska: Me ligjin e ri do të rriten të drejtat dhe obligimet e punonjësve në Ministrinë e Mbrojtjes

Maqedonia e Veriut