LAJMI I FUNDIT:

Simptomat

65 Artikuj

Miliona femra janë të rrezikuara nga pesë lloje të kancerit duke mos e ditur se ekzistojnë ose nuk i dinë simptomat

Miliona femra janë të rrezikuara nga pesë lloje të kancerit duke mos e ditur se ekzistojnë ose nuk i dinë simptomat

Femra
Heqja dorë nga kafeja e mëngjesit dhe çfarë ndodh në organizëm

Heqja dorë nga kafeja e mëngjesit dhe çfarë ndodh në organizëm

Shëndetësi Lajme
Shenjat e reja të COVID që mund të shihen në fytyrë dhe simptomat tjera pak të njohura

Shenjat e reja të COVID që mund të shihen në fytyrë dhe simptomat tjera pak të njohura

Shëndetësi Lajme
Shenjat pak të njohura që tregojnë se fëmija juaj është i sëmurë si pasojë e lagështisë dhe mykut

Shenjat pak të njohura që tregojnë se fëmija juaj është i sëmurë si pasojë e lagështisë dhe mykut

Këshilla mjekësore
Shenja paralajmëruese që mund të shfaqet rreth një javë para një goditjeje në tru

Shenja paralajmëruese që mund të shfaqet rreth një javë para një goditjeje në tru

Shëndetësi Lajme
Tetë simptoma jo të rëndomta që tregojnë se keni një çrregullim të gjëndrës tiroide

Tetë simptoma jo të rëndomta që tregojnë se keni një çrregullim të gjëndrës tiroide

Këshilla mjekësore
Shenjat që tregojnë se po e teproni me konsumimin e kripës

Shenjat që tregojnë se po e teproni me konsumimin e kripës

Këshilla mjekësore
Simptomat vrasëse të goditjes në tru mund të jenë të ndryshme te femrat – shtatë shenja të neglizhuara që duhet t’i dini duke përfshirë lemzën

Simptomat vrasëse të goditjes në tru mund të jenë të ndryshme te femrat – shtatë shenja të neglizhuara që duhet t’i dini duke përfshirë lemzën

Këshilla mjekësore
Tetë shenjat dhe simptomat e mungesës së proteinave

Tetë shenjat dhe simptomat e mungesës së proteinave

Ushqimi dhe Dieta
Ka nisur sezoni i sëmundjes që prek miliona njerëz

Ka nisur sezoni i sëmundjes që prek miliona njerëz

Këshilla mjekësore
Nëse po kërkon në Google për simptomat e shëndetit, ja mënyra e duhur si ta bësh

Nëse po kërkon në Google për simptomat e shëndetit, ja mënyra e duhur si ta bësh

Shëndetësi Lajme
Simptomat që tregojnë se mund të keni probleme me lukthin

Simptomat që tregojnë se mund të keni probleme me lukthin

Shëndetësi Lajme
Simptomat paralajmëruese të mëlçisë yndyrore

Simptomat paralajmëruese të mëlçisë yndyrore

Këshilla mjekësore
Pasojat nga COVID-19 dhe variantet e tij: Kuptimi i ndikimit fizik, oral dhe psikologjik

Pasojat nga COVID-19 dhe variantet e tij: Kuptimi i ndikimit fizik, oral dhe psikologjik

Këshilla mjekësore
Mund të jenë kërcënuese për jetën: Simptomat që tregojnë mundësinë e një mpiksjeje gjaku

Mund të jenë kërcënuese për jetën: Simptomat që tregojnë mundësinë e një mpiksjeje gjaku

Këshilla mjekësore
Gabimet që duhen shmangur kur sëmureni me grip

Gabimet që duhen shmangur kur sëmureni me grip

Këshilla mjekësore
Shenjat që paralajmërojnë se duhet ta kontrolloni nivelin e kolesterolit

Shenjat që paralajmërojnë se duhet ta kontrolloni nivelin e kolesterolit

Këshilla mjekësore
Mos e teproni me vitamina: Gjendja juaj shëndetësore mund të komplikohet seriozisht

Mos e teproni me vitamina: Gjendja juaj shëndetësore mund të komplikohet seriozisht

Këshilla mjekësore
Minerali i domosdoshëm për organizmin, simptomat që tregojnë nëse keni mungesë magnezi

Minerali i domosdoshëm për organizmin, simptomat që tregojnë nëse keni mungesë magnezi

Këshilla mjekësore
Si t’i dalloni disa nga shenjat e fshehura të depresionit

Si t’i dalloni disa nga shenjat e fshehura të depresionit

Psikologji
Një shenjë e fazës së hershme të demencës mund të zbulohet gjatë dushit

Një shenjë e fazës së hershme të demencës mund të zbulohet gjatë dushit

Shëndetësi Lajme
Si ta dini se fëmija i vogël mund të ketë meningjit: Shenjat dhe simptomat më të shpeshta

Si ta dini se fëmija i vogël mund të ketë meningjit: Shenjat dhe simptomat më të shpeshta

Shëndetësi Lajme
Shtimi i rasteve me meningjit: Simptomat, shkaktarët, parandalimi dhe mjekimi

Shtimi i rasteve me meningjit: Simptomat, shkaktarët, parandalimi dhe mjekimi

Shëndetësi Lajme
Disa nga shenjat dhe simptomat e para të kancerit të mëlçisë që mund të vihen re

Disa nga shenjat dhe simptomat e para të kancerit të mëlçisë që mund të vihen re

Shëndetësi Lajme