LAJMI I FUNDIT:

Ramadan Qehaja

18 Artikuj

Nevoja për anëtarësimin e Kosovës në NATO dhe ndikimi që ka lufta e Ukrainës në Ballkan  – flet ish ushtaraku Qehaja

Nevoja për anëtarësimin e Kosovës në NATO dhe ndikimi që ka lufta e Ukrainës në Ballkan – flet ish ushtaraku Qehaja

Xhejlane Kaçiu
Situata tensionuese në veri, kërkohet të ketë masa shtesë të sigurisë gjatë zgjedhjeve

Situata tensionuese në veri, kërkohet të ketë masa shtesë të sigurisë gjatë zgjedhjeve

Jehona Hulaj
Aluzionet e Vuçiqit për tërheqjen e KFOR-it, të pabaza

Aluzionet e Vuçiqit për tërheqjen e KFOR-it, të pabaza

Siguri
Qehaja: Hapja e Zyrës së Mbrojtjes ruse në Serbi, kërcënim serioz për Kosovën dhe NATO-n

Qehaja: Hapja e Zyrës së Mbrojtjes ruse në Serbi, kërcënim serioz për Kosovën dhe NATO-n

Kosovë
Qehaja: Gjendja e jashtëzakonshme nuk ndalon përhapjen e coronavirusit

Qehaja: Gjendja e jashtëzakonshme nuk ndalon përhapjen e coronavirusit

Kosovë
A duhet të shpallet gjendja e jashtëzakonshme shkaku i coronavirusit? Flasin ekspertët e sigurisë

A duhet të shpallet gjendja e jashtëzakonshme shkaku i coronavirusit? Flasin ekspertët e sigurisë

Jehona Hulaj
Pse prania e NATO-s shihet si e domosdoshme në Ballkan?

Pse prania e NATO-s shihet si e domosdoshme në Ballkan?

Kosovë
Ekspertët e arsimit: Kompensimi i orëve është i domosdoshëm, sjellja e SBASHK-ut jo e sinqertë

Ekspertët e arsimit: Kompensimi i orëve është i domosdoshëm, sjellja e SBASHK-ut jo e sinqertë

Arsim
Baraliu: Transformimi i FSK-së në ushtri, vetëm pas ndryshimit të emrit

Baraliu: Transformimi i FSK-së në ushtri, vetëm pas ndryshimit të emrit

Kosovë
Qehaja: Procesi i krijimit të ushtrisë do të përfundojë në nëntor

Qehaja: Procesi i krijimit të ushtrisë do të përfundojë në nëntor

Kosovë
Qehaja: Veprimi i Serbisë, kërcënim klasik ushtarak ndaj Kosovës

Qehaja: Veprimi i Serbisë, kërcënim klasik ushtarak ndaj Kosovës

Kosovë
Intervenimi në veri ka qenë i domosdoshëm

Intervenimi në veri ka qenë i domosdoshëm

Kosovë
Ekspertët: Kapacitetet e plota ushtarake arrihen brenda 6-7 vjetëve

Ekspertët: Kapacitetet e plota ushtarake arrihen brenda 6-7 vjetëve

Kosovë
FSK-ja po avancohet për vetëmbrojtje

FSK-ja po avancohet për vetëmbrojtje

Kosovë
Ushtria e Kosovës domosdoshmëri, si përgjigje ndaj pretendimeve territoriale të Serbisë

Ushtria e Kosovës domosdoshmëri, si përgjigje ndaj pretendimeve territoriale të Serbisë

Jehona Hulaj
Ekspertët: Ka rrezik për eskalim të situatës së sigurisë

Ekspertët: Ka rrezik për eskalim të situatës së sigurisë

Siguri
Është koha e fundit për ta formuar ushtrinë

Është koha e fundit për ta formuar ushtrinë

Kosovë
Në kërkim të formulës për themelimin e Ushtrisë së Kosovës

Në kërkim të formulës për themelimin e Ushtrisë së Kosovës

Kosovë