LAJMI I FUNDIT:

Qeveria shqiptare

53 Artikuj

Qeveria shqiptare emeton Eurobond 5-vjeçar prej 600 milionë eurosh

Qeveria shqiptare emeton Eurobond 5-vjeçar prej 600 milionë eurosh

Shqipëri
Shkrihet Akademia për Studimet Albanologjike në Shqipëri, Kushi: Për tetë vite ka qenë jo funksionale

Shkrihet Akademia për Studimet Albanologjike në Shqipëri, Kushi: Për tetë vite ka qenë jo funksionale

Shqipëri
Thjeshtësohet marrja e shtetësisë shqiptare, qeveria propozon ndryshime

Thjeshtësohet marrja e shtetësisë shqiptare, qeveria propozon ndryshime

Shqipëri
Qeveria shqiptare miraton vendimet për rritjen e pagave në sektorin publik

Qeveria shqiptare miraton vendimet për rritjen e pagave në sektorin publik

Shqipëri
Beteja për akuzat e Dick Martyt në KiE, Shqipëria kërkon rrëzim të raportit

Beteja për akuzat e Dick Martyt në KiE, Shqipëria kërkon rrëzim të raportit

Shqipëri
Shqipëri: Largimi i mjekëve, qeveria paketë masash për stimulimin e studentëve të mos ikin

Shqipëri: Largimi i mjekëve, qeveria paketë masash për stimulimin e studentëve të mos ikin

Shqipëri
Bastet online në Shqipëri, zbardhet projektligji i qeverisë

Bastet online në Shqipëri, zbardhet projektligji i qeverisë

Shqipëri
EUbserver: Pse 83 për qind e shqiptarëve duan të largohen nga Shqipëria

EUbserver: Pse 83 për qind e shqiptarëve duan të largohen nga Shqipëria

Shqipëri
Paga minimale në Shqipëri shkon në 40,000 lekë apo 340 euro

Paga minimale në Shqipëri shkon në 40,000 lekë apo 340 euro

Shqipëri
Tragjedia në Turqi, sot ditë zie në Shqipëri

Tragjedia në Turqi, sot ditë zie në Shqipëri

Shqipëri
Kriza për punëtorë rriti pagat në Shqipëri

Kriza për punëtorë rriti pagat në Shqipëri

Shqipëri
Pas mbledhjes së përbashkët Kosovë-Shqipëri për 110 vjetorin e pavarësisë, Ben Andoni: Vëllazëria tek ne është nëpër oda, kjo ishte për show mediatik

Pas mbledhjes së përbashkët Kosovë-Shqipëri për 110 vjetorin e pavarësisë, Ben Andoni: Vëllazëria tek ne është nëpër oda, kjo ishte për show mediatik

Kosovë
BERZH: Koncesionet dhe garancitë shtetërore cenojnë stabilitetin fiskal në Shqipëri

BERZH: Koncesionet dhe garancitë shtetërore cenojnë stabilitetin fiskal në Shqipëri

Shqipëri
Qeveria shqiptare lajmëron uljen e taksës në Rrugën e Kombit

Qeveria shqiptare lajmëron uljen e taksës në Rrugën e Kombit

Shqipëri
Shqipëria pritet të rihapë bastet sportive në 2023-shin, buxheti parashikohet të arkëtojë 2 miliardë lekë [17 milionë euro]

Shqipëria pritet të rihapë bastet sportive në 2023-shin, buxheti parashikohet të arkëtojë 2 miliardë lekë [17 milionë euro]

Shqipëri
Hekurudha Durrës-Prishtinë – studimi i fizibilitetit për projektin në anën e Shqipërisë kushton 1.7 milionë euro

Hekurudha Durrës-Prishtinë – studimi i fizibilitetit për projektin në anën e Shqipërisë kushton 1.7 milionë euro

Shqipëri
FMN kundër amnistisë fiskale në Shqipëri, por qeveria e vendosur të miratojë projektligjin

FMN kundër amnistisë fiskale në Shqipëri, por qeveria e vendosur të miratojë projektligjin

Shqipëri
Qeveria shqiptare miraton rritjen e pensioneve dhe pagës minimale

Qeveria shqiptare miraton rritjen e pensioneve dhe pagës minimale

Shqipëri
Qeveria shqiptare prezanton paketën antikrizë, çfarë përmban ajo

Qeveria shqiptare prezanton paketën antikrizë, çfarë përmban ajo

Shqipëri
70 milionë euro për energjinë, qeveria kalon mbështetjen buxhetore për KESh-in

70 milionë euro për energjinë, qeveria kalon mbështetjen buxhetore për KESh-in

Shqipëri
Shqipëria e 14-ta për naftën më të shtrenjtë në botë

Shqipëria e 14-ta për naftën më të shtrenjtë në botë

Shqipëri
Buxheti fryhet, qeveria shqiptare zgjedh të ulë borxhin

Buxheti fryhet, qeveria shqiptare zgjedh të ulë borxhin

Shqipëri
Qeveria shqiptare i jep 160 milionë euro KESH-it për blerjen e energjisë

Qeveria shqiptare i jep 160 milionë euro KESH-it për blerjen e energjisë

Shqipëri
Mosfunksionimi i portalit e-Albania, bllokohet aktiviteti i bizneseve, kaos dhe kosto për sipërmarrjet

Mosfunksionimi i portalit e-Albania, bllokohet aktiviteti i bizneseve, kaos dhe kosto për sipërmarrjet

Shqipëri