LAJMI I FUNDIT:

Projektligji për liritë fetare

11 Artikuj

​Çeku: Projektligji për lirinë fetare rregullon statusin juridik të bashkësive fetare

​Çeku: Projektligji për lirinë fetare rregullon statusin juridik të bashkësive fetare

Kosovë
Komisioni miratoi Projektligjin për plotësim-ndryshimin e Ligjit për lirinë fetare

Komisioni miratoi Projektligjin për plotësim-ndryshimin e Ligjit për lirinë fetare

Kosovë
Askush plotësisht i kënaqur me Projektligjin për lirinë fetare në Kosovë

Askush plotësisht i kënaqur me Projektligjin për lirinë fetare në Kosovë

Kosovë
IKD: Ndryshimi i Ligjit për Liritë Fetare të rregullojë statusin e bashkësive fetare

IKD: Ndryshimi i Ligjit për Liritë Fetare të rregullojë statusin e bashkësive fetare

Kosovë
Shtyhet votimi i Projektligjit për Liritë Fetare

Shtyhet votimi i Projektligjit për Liritë Fetare

Kosovë
Miratohet në parim Projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për lirinë fetare

Miratohet në parim Projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për lirinë fetare

Kosovë
Haxhiu: Ligjet të jenë të zbatueshme

Haxhiu: Ligjet të jenë të zbatueshme

Kosovë
Konjufca: Projektligji për Lirinë Fetare nuk përfshin mendimin e Komisionit të Vendedikut

Konjufca: Projektligji për Lirinë Fetare nuk përfshin mendimin e Komisionit të Vendedikut

Kosovë
Grupi Parlamentar i LDK-së e mbështetë Projektligjin për lirinë fetare

Grupi Parlamentar i LDK-së e mbështetë Projektligjin për lirinë fetare

Kosovë
Haradinaj: Ndryshimi i Ligjit për Lirinë Fetare i nevojshëm për anëtarësim në UNESCO

Haradinaj: Ndryshimi i Ligjit për Lirinë Fetare i nevojshëm për anëtarësim në UNESCO

Kosovë
Qeveria miraton Projektligjin për liritë fetare në Kosovë

Qeveria miraton Projektligjin për liritë fetare në Kosovë

Kosovë