LAJMI I FUNDIT:

Përballje Podcast

30 Artikuj

Gazetarja Jakupi flet për profesionalizmin e mediave dikur dhe sot, thotë se ka mungesë të aplikimeve për punësim të gazetarëve të rinj nga komunitetet

Gazetarja Jakupi flet për profesionalizmin e mediave dikur dhe sot, thotë se ka mungesë të aplikimeve për punësim të gazetarëve të rinj nga komunitetet

Kosovë
Isak Vorguçiq tregon për mungesën e gazetarëve dhe sfidat e mediave në gjuhën serbe në Kosovë

Isak Vorguçiq tregon për mungesën e gazetarëve dhe sfidat e mediave në gjuhën serbe në Kosovë

Politikë
Sfidat dhe përgjegjësia e mediave në gjuhën serbe në Kosovë, flasin Zulfija Jakupi e Isak Vorguçiq

Sfidat dhe përgjegjësia e mediave në gjuhën serbe në Kosovë, flasin Zulfija Jakupi e Isak Vorguçiq

Kosovë
Rexhepi: Reagimet rreth Projektligjit për KPM-në, thirrje për pushtetin që të mos tentojë të aplikojë rregulla ndaj mediave

Rexhepi: Reagimet rreth Projektligjit për KPM-në, thirrje për pushtetin që të mos tentojë të aplikojë rregulla ndaj mediave

Kosovë
Projektligji për KPM-në, Ramadani: Nuk është më i miri i mundshëm – Qeveria Kurti nuk po tenton t’i kap mediat

Projektligji për KPM-në, Ramadani: Nuk është më i miri i mundshëm – Qeveria Kurti nuk po tenton t’i kap mediat

Kosovë
Projektligji për KPM-në, rrezik nga kontrolli politik apo çelës drejt rregullimit të mediave në Kosovë? Flasin Valon Ramadani e Brikenda Rexhepi

Projektligji për KPM-në, rrezik nga kontrolli politik apo çelës drejt rregullimit të mediave në Kosovë? Flasin Valon Ramadani e Brikenda Rexhepi

Kosovë
Hakerët, mashtruesit përmes AI krijojnë profilin tuaj – si bëhet kjo, tregon eksperti i sigurisë kibernetike Hekuran Doli

Hakerët, mashtruesit përmes AI krijojnë profilin tuaj – si bëhet kjo, tregon eksperti i sigurisë kibernetike Hekuran Doli

Kosovë
Doli flet për rëndësinë e kujdesit ndaj sigurisë kibernetike dhe ndikimin e inteligjencës artificiale

Doli flet për rëndësinë e kujdesit ndaj sigurisë kibernetike dhe ndikimin e inteligjencës artificiale

Kosovë
Si mundesh me ra pre e një dezinformate apo lajmi të rremë edhe përmes phishing, tregon ekspertja e sigurisë Basholli

Si mundesh me ra pre e një dezinformate apo lajmi të rremë edhe përmes phishing, tregon ekspertja e sigurisë Basholli

Kosovë
Siguria kibernetike: A është dezinformimi kërcënimi tjetër i madh, flasin Rina Basholli e Hekuran Doli

Siguria kibernetike: A është dezinformimi kërcënimi tjetër i madh, flasin Rina Basholli e Hekuran Doli

Politikë
Gazetarja përkrah projektligjin e ri për KPM-në: Gazetaria ka ndryshuar, ligji aktual nuk përkon me rrethanat

Gazetarja përkrah projektligjin e ri për KPM-në: Gazetaria ka ndryshuar, ligji aktual nuk përkon me rrethanat

Kosovë
“Projektligji për KPM-në në harmoni me direktivën e BE-së”, Mehmeti: Ka disa nene me të cilat s’pajtohem

“Projektligji për KPM-në në harmoni me direktivën e BE-së”, Mehmeti: Ka disa nene me të cilat s’pajtohem

Kosovë
Kërkesa për shkarkimin e anëtarëve të KPM-së, gazetarja Hyseni-Kelmendi: Qasja e deputetëve joprofesionale

Kërkesa për shkarkimin e anëtarëve të KPM-së, gazetarja Hyseni-Kelmendi: Qasja e deputetëve joprofesionale

Kosovë
Akuzat, kërkesat për shkarkim e “Projektligji për KPM-në”, flasin Jeton Mehmeti e Violeta Hyseni-Kelmendi

Akuzat, kërkesat për shkarkim e “Projektligji për KPM-në”, flasin Jeton Mehmeti e Violeta Hyseni-Kelmendi

Kosovë
Jeton Mehmeti e qartëson edhe njëherë vendimin e KPM-së për rastin e ‘Arena Sport’

Jeton Mehmeti e qartëson edhe njëherë vendimin e KPM-së për rastin e ‘Arena Sport’

Kosovë
Doli-Muhaxhiri rrëfen për ngacmimin seksual që iu bë live në emision: Versioni më i mirë është të flasësh për këto raste

Doli-Muhaxhiri rrëfen për ngacmimin seksual që iu bë live në emision: Versioni më i mirë është të flasësh për këto raste

Kosovë
Delibashzade-Krasniqi thotë se gratë në politikë janë më të atakuarat nga dhuna gjinore, përmend emrat e dy politikaneve

Delibashzade-Krasniqi thotë se gratë në politikë janë më të atakuarat nga dhuna gjinore, përmend emrat e dy politikaneve

Kosovë
Dezinformimi gjinor dhe dhuna online, Doli-Muhaxhiri: Mediat kanë denigruar, kontenti i tyre është dorëzuar në rrjete sociale

Dezinformimi gjinor dhe dhuna online, Doli-Muhaxhiri: Mediat kanë denigruar, kontenti i tyre është dorëzuar në rrjete sociale

Kosovë
Rrjetet sociale si fushë betejë për gratë në politikë: ‘Përballje Podcast’ diskuton dhunën dhe dezinformimin online

Rrjetet sociale si fushë betejë për gratë në politikë: ‘Përballje Podcast’ diskuton dhunën dhe dezinformimin online

Kosovë
Zeneli: Këshilli i Mediave të Shkruara ka nevojë për shumë staf për trajtimin e ankesave nga qytetarët

Zeneli: Këshilli i Mediave të Shkruara ka nevojë për shumë staf për trajtimin e ankesave nga qytetarët

Kosovë
Mushkolaj flet për rolin e KMShK-së: Qytetarët interesohen kur iu bëhet e padrejtë nga mediat

Mushkolaj flet për rolin e KMShK-së: Qytetarët interesohen kur iu bëhet e padrejtë nga mediat

Kosovë
Analizë nga Imer Mushkolaj e Alban Zeneli për vetërregullimin e mediave online në Kosovë: Fokusi në Këshillin e Mediave të Shkruara

Analizë nga Imer Mushkolaj e Alban Zeneli për vetërregullimin e mediave online në Kosovë: Fokusi në Këshillin e Mediave të Shkruara

Kosovë
Edukimi medial në Kosovë, Selimi: Si ta edukojmë popullatën kur fëmijët ekspozohen herët ndaj telefonave?

Edukimi medial në Kosovë, Selimi: Si ta edukojmë popullatën kur fëmijët ekspozohen herët ndaj telefonave?

Kosovë
Profesoresha Tahiri: Edukimi medial është shkathtësi që i kapërcen kufijtë e medias, është më shumë mendim kritik

Profesoresha Tahiri: Edukimi medial është shkathtësi që i kapërcen kufijtë e medias, është më shumë mendim kritik

Kosovë


mob5